Vsait Logo

Om oss

VSAiT

Hvem er vi?

VSAiT er en frivillig og nonprofitt organisasjon, der hensikten er å skape et bånd i det vietnamesiske studentmiljøet i Trondheim. Organisasjonen er hovedsakelig rettet mot studenter ved NTNU og andre utdanningsinstitusjoner i Trondheim. Vi sørger for en god integrering av norsk-vietnamesiske studenter i et norsk miljø, samtidig som den vietnamesiske kulturen blir bevart og ivaretatt med den unge generasjonen.

Vår historie

VSAiT ble opprettet i 1990, og var en voksende organisasjon inntil 2009. I 2009 hadde VSAiT problemer med å finne nye styremedlemmer som kunne overta driften av organisasjonen, og det endte med at organisasjonen ble lagt på is. To år senere i 2011, samlet en gruppe med interesse for å gjenopprette VSAiT seg, og organisasjonen kom til liv igjen. VSAiT var en veldig liten organisasjon i begynnelsen av gjenopprettelsen, men siden da har VSAiT opplevd stor vekst.

Struktur

VSAiT består av et frivillig styre som har ansvaret for å drive organisasjonen og planlegge arrangementer. Medlemmene i styret blir valgt på den årlige generalforsamlingen ved slutten av vårsemesteret.

Vår fokus

Sosialt miljø icon

Sosialt Miljø

Skape sosiale bånd i det vietnamesiske studentmiljøet i Trondheim

Kultur icon

Kultur

Bevare og fremme vietnamesisk kultur blant vietnamesiske studenter

Arrangement icon

Arrangement

Holde arrangement for medlemmer og bekjente

Arrangementer

VSAiTs hensikt er å skape et bånd for det vietnamesiske studentmiljøet i Trondheim. Dette oppnår vi med ulike sosiale arrangementer gjennom skoleåret. Vi har både større og mindre arrangementer der studenter har muligheten til å bli kjent med hverandre.

Bilde av Bli kjent grilling arrangement

Bli-kjent-grilling

Årets første arrangement. Vi inviterer gamle og nye studenter på grilling. Det blir lek og morro!

Bilde av Tet Trung Thu arrangement

Tet Trung Thu

Den vietnamesiske månefestivalen “Tết Trung Thu”, også kalt “Midthøstfestivalen” er den nest største kulturdagen i Vietnam, og feires i store deler av Asia. Denne dagen feires med vietnamesiske retter og leker. Her blir medlemmer informert om festivalens symbolske betydning.

Bilde av Tet arrangement

Tet

Den vietnamesiske nyttårsfeiringen Tết er den største feiringen i Vietnam. For mange vietnamesere i Norge er dette en mye større feiring enn selve nyttårsaften

Bilde av Eksamensgrilling arrangement

Eksamensgrilling

Slutten av skoleåret nærmer seg, og det gjør også eksamensnervene. Vi samler medlemmer for et lite avbrekk fra eksamenslesningen med grilling.

Småarrangement

I løpet av året så holder vi mindre arrangement som f.eks. spillkvelder, karaokekveld, sportsaktiviteter.

Styret

Vi tar imot innmeldinger, spørsmål og andre henvendelser på mail: [email protected]

Yara Masri

Styreleder

Anton Tran

Nestleder

Minh Dinh

Økonomiansvarlig

Vivi Thi Pham

Sekretær

Tommy Luu

IT-ansvarlig

Daniel Duy Nguyen

Planleggingsansvarlig

Aina Vy

Matansvarlig

Gia Hy Nguyen

PR-ansvarlig

Nina Hoang

Designansvarlig

Younes Bouhmidi

Styremedlem

Adelin Evergreen

Styremedlem

Sofia Kamali

Styremedlem

Elvis T. D. Le

Styremedlem